Alloy Workshop
Architects & Designers
Bathroom modern bathroom
 

Bathroom

This bathroom renovation was commissioned by two doctors who wanted a serene space to come home to and relax. Their pre-renovation bathroom suffered from an inefficient layout and did not convey the elegance or tranquility that our clients desired. We used four zones to define the open space of the room: private toilet, vanity, wet room, and storage wall. We created a calming and elegant environment through the use of surface materials, color, light, and fixtures. Two new skylights allow natural light to wash the white walls conveying clarity and peace into the heart of the room. Materials used include walnut wall and ceiling panels, slate countertop, white enameled casework, and an enclosed glass wet room.
URL
http://www.alloyworkshop.com

What Houzzers are commenting on:

vilvoorde_style added this to vilvoorde_style's Ideas
January 3, 2013
For music in library?
dajames added this to interiors
December 7, 2012
Docking station
caroline85 added this to Bathroom (Main)
July 15, 2012
music yeyyy
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™