Alloy Workshop
Architects & Designers
The Great Wall modern-living-room
 

The Great Wall

Located in the Belmont Lofts in Charlottesville Virginia, this project started out as a request for an entertainment center. After meeting and talking with the client the idea for ‘The Great Wall’ was born. The ‘Great Wall’ infilled an existing closet and grew to become the focal point of the room. Constructed out of stained cement board and aluminum the doors and panels open and slide to reveal a rich wood interior which houses the television, stereo equipment and a bar.
URL
http://www.alloyworkshop.com

What Houzzers are commenting on:

lazy_lurker added this to entertainment center
August 17, 2014
Love the doors that open up. We need to decide how much storage we really need.
maryvallender added this to maryvallender's ideas
September 22, 2013
includes bar
Jorge Baldivieso added this to don hernan
January 28, 2013
Bar
ihepler added this to media wall
July 27, 2012
like the garage doors and flush look.
© 2014 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™