KUBE architecture
Architects & Designers
Q Place contemporary-dining-room
 

Q Place

This existing brick home was originally divided into separate rooms, making it feel dark and enclosed. We wanted to open it up as much as possible, unifying the rooms and creating a visual connection from the entry through to the rear deck and garden. We re-configured the entrance, which previously had been separated by a wall from the living spaces, and directed it into the living room, allowing the previous entrance area to become the dining room. The kitchen, which had previously been completely closed from other spaces, was opened up to dining and living areas. The new stair between public and private zones will be light, with open risers in order to maintain the visual connection through the house. A series of screens will tie the spatial sequence together, from an entry courtyard screen to a dining room/stair screen to a folding glass wall opening onto the rear deck.
URL
http://KUBE-arch.com

What Houzzers are commenting on:

Modern Fan Company added this to Modern Fan Co. - Gallery 2
July 24, 2013
Brushed Aluminum Altus Fan
donald114 added this to donald114's Ideas
October 8, 2012
dimensional spacing ref
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™