Haus Ltd
Architects & Designers
Lifestyle Extension contemporary
 

Lifestyle Extension

As a couple of retirement age who had both recently overcome serious illness, the clients specified their need for a light, tranquil addition to their home which would accommodate the kitchen and main living area. They also requested that the garage be converted into a bedroom with en-suite facilities and that the existing house undergo some internal re-modelling in order to complement the new spaces. An array of rooflights and extensive glazing were used to allow natural daylight to penetrate the kitchen/dining room as well as glazed sliding doors to bridge the internal and external spaces. One of the main objectives of the project was to integrate the old with new, providing the clients with a modern open plan layout which sits comfortably within the existing house.
URL
http://www.haus-uk.com
© 2014 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™