JLC Architecture
Architects & Designers
Mountain View Guest Quarters traditional-pool
 

Mountain View Guest Quarters

This project took advantage of code provisions for a guest quarters in order to add additional usable square footage without making modification to the existing house. A derelict existing garage was demolished and replaced with an in-ground pool and a new structure containing a 2-car garage, poolhouse/recreation room and an upstairs guest suite. Cement board siding and trim was used to meet stringent wildfire zone requirements yet match the aesthetic of the existing house.
URL
http://www.jlcarchitecture.com/gallery/mountain-view-guest-quarters/

What Houzzers are commenting on:

Simple Perspective added this to pool area
February 2, 2013
Doors
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™