Beech Residence -
 

Beech Residence

With a small house carved into the hillside, Art Director Curt Beech and his family had a strong need to increase the size of their house and nowhere to go. Working in conjunction with Beech, Harvest designed an innovative and versatile solution. By adding on as much square footage as possible and reworking the rest of the existing structure fluid spaces were created that open or close to become larger or smaller based on the needs of the family
URL
http://www.harvestarchitecture.com

What Houzzers are commenting on:

succulents added this to La Mirada ideas
June 16, 2012
view through the arch to window
Grounds by Design - Fine Landscapes added this to Small houses
February 20, 2012
varying, clean lines.
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™