WXY architecture + urban design
Architects & Designers
WXY contemporary-dining-room
 

WXY

The house is located on a 20-acre hilly site in Northeastern Connecticut. The scale of the large studio in relation to the lower main house required an alteration of the roofline and profile as well as a new addition to create a more harmonious assemblage.The house has a contemporary interior vocabulary that bridges between the traditional interiors of the original rooms of the house.The renovation/addition work included a new entry court and stone terraces. Work was completed in Winter 2006.Photography: Albert Vecerka / Esto
URL
http://www.wxystudio.com/winterhouse.html

What Houzzers are commenting on:

C Micheal added this to Book 2
December 5, 2012
cabinetry that wraps around the entry
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™