Buttrick Wong Architects
Architects & Designers
buttrick wong modern-staircase
 

buttrick wong

This project for a couple who travel far, wide and frequently, is a contemporary interpretation of an Italian hilltown. The building's volumes are simultaneously discreet / merged, small / large, delicate / massive, tactile / flat. Two structures, the main living quarters and a detached garage with a live-in apartment are organized around a specimen stone pine to create an outdoor room / motor court. Inside and out, the house has a rich palette of materials and features custom furniture and accessories. The project includes a variety of outdoor spaces including a trelissed dining area, a breezeway, an elevated deck, a spa, and a south-facing terrace with a fountain and sculpture.
URL
http://www.buttrickwong.com/Portola_1.html

What Houzzers are commenting on:

cora added this to garderobe, eingangsbereich
June 14, 2010
Stiegenaufgang
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™