Studio Santalla, Inc
Architects & Designers
Inside Out modern-entry
 

Inside Out

A 1960’s era building, the Lobby was last renovated in the 1980’s and in 2008, when they decided (read, had the funds) to overhaul the space, we interpreted it in a new, fresh way, in line with the current era. Our goals were to meet the client’s simple program, which included direct access to the elevator bank, a new front desk to incorporate all the technologies that had been added over the years, and a sitting area.

The space is layered in parallel planes, literal or implied, from the front door to the concrete-finished back wall in the form of walls, the application of materials, ceiling and etched glass patterns and lighting.
URL
http://www.studiosantalla.com

What Houzzers are commenting on:

Rising Tide Inc. added this to Wall Finishes
September 20, 2013
Features our textured concrete wall treatment. This drywall partition was textured in strips and glazed to create the effect of poured concrete.
anniemotts added this to fpb
September 24, 2012
Salad
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™