Ohashi Design Studio
Architects & Designers
Rockridge traditional media room
 

Rockridge

A special lit niche was created in the family entertainment cabinet for the Buddhist sculpture and much of the remainder of the cabinet was designed for home theater equipment – the hall to the bedrooms ends in a new recessed walnut bookcase.

Photo Credit: John Sutton
URL
http://www.ohashidesign.com

What Houzzers are commenting on:

cnguyen added this to living room
April 5, 2014
Built in media center. Recessed
kmaulbetsch added this to kmaulbetsch's ideas
January 9, 2014
The couch...
tony41777 added this to tony41777's ideas
October 25, 2013
home entertainment
jaynickel added this to jaynickel's Ideas
September 23, 2013
geeta6000 added this to geeta6000's ideas
August 14, 2013
TV Area
maxter2cat added this to nikki
June 13, 2013
tv
jandtskinner added this to jandtskinner's Ideas
February 27, 2013
Tv speakers and subwoofer
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™