Boyce English Conservatory Addition traditional-deck
 

Boyce English Conservatory Addition

We were asked to design an english conservatory addition to the rear of this victorian home. The goal was to bring a new breath of sunlight into this rather dark existing interior. The addition also provides 180 degree panorama view of the rear yards, trees, landscaping and natural light. Two steps down from kitchen into the english conservatory; one step down to new outdoor deck/seating/conversing space; and three steps down to grade. This provides a gentle transition from indoors to outdoors, rather than a high deck with many steps down to grade. The effect is very comfortable and integrated. Great "indoor/outdoor" connection.

Art Wise Photography - www.artwisephoto.com
URL
http://www.zenplusarchitecture.com
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™