Bank Barn Renovation contemporary
 

Bank Barn Renovation

Bank Barn Renovation: Wynnewood, Pennsylvania

Thick fieldstone stone walls and a solid hand hewed chestnut post and beam frame provide the existing structure. The Barn, built in 1862, is set into a gentle slope with an entry court and koi pond providing a new foreground to the house. The existing two story wood frame space, that once contained bails of hay, is enclosed to become the new entry, gallery and dining room. A large opening in the south facing stone wall connects the interior of the house to the landscape. The interior of the house plays like a big tree house. Lighted from above, all the rooms of the house are placed in this space using walls and volumes to partition public from private spaces.
URL
http://www.christopherjeffreyarchitect.com

What Houzzers are commenting on:

dpc523 added this to Barn reno
December 18, 2013
like the front dive/parking
klaws added this to Barns
April 22, 2013
Parking area
shortstorey added this to shortstorey's ideas
October 24, 2012
Likw
Sylvia Kingston added this to sylvia_kingston's ideas
April 11, 2012
Stonewall and driveway
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™