Bowers Design Build
Design-Build Firms
Kitchen eclectic-kitchen
 

Kitchen

Spacious and Beautiful Kitchen - To make the kitchen feel more open to the yard, we removed the rear wall and “bumped out” . To make the kitchen larger and less narrow, we moved the kitchen wall further into the adjacent dining room, adding more than two feet of space. To give the kitchen a more updated look, our interior designer worked with the client’s preferred color palette and developed cabinets and lighting fixtures that are bold without taking away from the abundance of nature now seen through the new glass wall at the rear of the home. We added all the latest in appliances and conveniences. The final result is a kitchen that has significantly increased the appeal of the entire home, bringing in lots of natural light and sized appropriately for today’s cook. The after kitchen has opened up the space to take advantage of the beautiful wooded lot views. A close up of the glass counter top. Using a durable glass, the owners love the look of the “floating” top.
URL
http://www.bowersdesignbuild.com
© 2014 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™