Boehm Architecture
Architects & Designers
Cambridgeport renovation contemporary-entry
 

Cambridgeport renovation

This early 20th century two-family home had not been renovated for many years. Typical to homes of this era, it was subdivided into a series of small rooms that felt dark and crowded. In a series of phased renovations and a small addition, we strategically removed portions of walls to create openness and easy communication between rooms. We left other walls, including window and door openings, intact to create furnishable spaces. The original brick fireplace was stripped of its walls and plaster to create a sculptural and functional centerpiece for the house. A large, glass-block skylight brings natural light deep into the heart of the house while providing a walkable surface on the roof deck above.
URL
http://boehmarchitecture.com

What Houzzers are commenting on:

moyerj added this to moyerj Tucker Hill Misc
January 17, 2014
Color splash
srd0805 added this to srd0805's Ideas
June 13, 2013
Entry
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™