Johnson Berman
Interior Designers & Decorators
Mies Van der Rohe – Condo – Highfield House bathroom
 

Mies Van der Rohe – Condo – Highfield House

Robert Berman’s Residence – A founding Partner of Johnson Berman, Mr. Berman completed this extensive renovation of a forty year old apartment in Mies Van der Rohe’s Highfield House Condominium. The design was inspired by Mies’s Farnsworth House, and includes double sided custom cabinetry to define spaces, a unified palette of materials, and unobstructed views from all areas.
Photograph: Erik Kvalsvik , www.erikkvalsvik.com
URL
http://johnsonberman.com

What Houzzers are commenting on:

mriblett added this to mriblett's Favorites
January 21, 2012
Having the door on the very edge of the wall is unique.
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™