Studio Santalla, Inc
Architects & Designers
Charityworks Greenhouse contemporary-bathroom
 

Charityworks Greenhouse

Architecture and interior design go hand in hand. Our highest priority is the quality of the space and The Retreat presented unique design opportunities. Bathed in natural light, the shower, which includes a re-circulating waterfall, occupies the center of the room, wrapped in cedar. The “tree”, which represents the earth, envelops water, the source of life. The remaining functions line the perimeter of the room.

All the materials in the room are sustainable in accordance with current practices. The furniture is sustainable. The fabrics are sustainable. Even the art is sustainable! There is no excess, just the necessary components to create an inviting and comfortable environment to promote relaxation and well-being.

Simple, clean, and contemporary, the Retreat is a place to unwind, take a nap, read, meditate – whichever your favorite way to relieve stress – indoors.

Photography by Geoffrey Hodgdon
URL
http://www.studiosantalla.com

What Houzzers are commenting on:

sadafnadeem added this to sadafnadeem's ideas
November 25, 2013
bathroom
zied68 added this to zied68's ideas
August 30, 2013
fenêtre sdb sur le cote
galloml added this to galloml's Ideas
August 25, 2013
Window treatmen
p_gonza11 added this to tres jolie
September 19, 2012
Mueble
vinkul added this to vinkul's Favorites
August 2, 2012
Nice cozy toilet
denisebruno added this to denisebruno's Favorites
March 18, 2012
Downstairs
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™