AHMANN LLC
Architects & Designers
View from Foyer contemporary-entry
 

View from Foyer

By placing a small addition to the rear and a larger addition to the side, we have converted a dysfunctional bungalow into an effective family home. The additions maintain the original scale by being differentiated as discrete pieces rather than one large mass. Materials and detailing blend the parts into a cohesive whole. Inside we flipped the stair to work better with the entry sequence as well as to be more central to the enlarged home.

Photographs © Stacy Zarin-Goldberg
URL
http://ahmannarchitects.com

What Houzzers are commenting on:

marilynbw added this to Plum-Creek - interior
May 31, 2013
Transition, room to room. "Wide" wall or soffit in the foreground makes it more interesting.
marilynbw added this to Plum Creek idea file
May 30, 2013
transition, room to room. "Wide wall/soffitt" in the foreground makes it more interesting.
dkp3342 added this to dkp3342's ideas
August 20, 2012
counter storage
Karen Dumont added this to godumont's ideas
June 26, 2012
great color wall!
Melissa Barnes added this to missy0501's ideas
March 24, 2012
hallway storage
© 2014 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™