Hepworth + Howard, Inc.
Interior Designers & Decorators
Mill Valley Residence contemporary-kitchen
 

Mill Valley Residence

A mid-1950’s ranch house added-onto several times over the years badly needed a new kitchen. The current owners, a musician and a surgeon, enjoy entertaining and wanted a more open plan for the public spaces of the house. In addition the forecourt at the front of the house can be used for small concerts. H+H designed a new entry sequence including a custom-made front door at the end of the glass-covered walkway. Glass french doors open from the great room to the forecourt. the kitchen incorporated existing koa wood cabinetry and added new contrasting pure white cabinets in the middle.

Published in California Home+Design, July 2008
URL
http://www.hepworthhoward.com

What Houzzers are commenting on:

cinammongirl added this to cinammongirl's Ideas
March 16, 2013
pillars
jeffcpa added this to 7050 ideas
March 9, 2013
columns
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™