12,107 outdoor living Bath Design Photos

Douglas Custom Homes
1 Review
4211 Shady Grove Lane
Ideabooks22
Questions0
692-3435 Lot Size: 90' x 140' 1st floor Living Area: 2,868 sq. ft. 2nd Floor Bonus Room: 399 sq. ft. Total living space: 3,267 sq. ft. - $121.61 sq 1 Car
Room, pre-wired for Surround Sound System.  Two separate Living areas;  16.8' x 17' Living Room with 12' high ceiling.  15' x 15' Hearth Room with gas
21.5' x 19' covered rear Patio with built-in gourmet Bar-B-Q grill and outdoor wood burning fireplace. Great for entertaining or just relaxing.  Big Backyard
“Large tiles cheaper?” — nwehtje
Alair Homes
1 Review
Vancouver - IDSwest Show Feature Laneway Home
Ideabooks15
Questions0
floor finish in large format Italian porcelain tile that carries seamlessly outdoors over in floor heating system. Matte lacquer cabinetry partnered with natural
"The Art of Living Small" - Feature Home at the 2013 IDSwest show in Vancouver, BC. 516 sq. ft., 100% custom laneway home offers a sophisticated, contemporary
contemporary take on small space living. Fully integrated kitchen & interior system millwork – a bespoke solution by Minimal Srl. Panelized interior system
elm is framed by Ceasarstone quartz veneer in London Gray for TV wall in living room. Residence-wide lighting control system, multi-zone distributed music
“Baño” — Paulina Salazar Saa
Alair Homes
1 Review
Vancouver - IDSwest Show Feature Laneway Home
Ideabooks16
Questions0
floor finish in large format Italian porcelain tile that carries seamlessly outdoors over in floor heating system. Matte lacquer cabinetry partnered with natural
"The Art of Living Small" - Feature Home at the 2013 IDSwest show in Vancouver, BC. 516 sq. ft., 100% custom laneway home offers a sophisticated, contemporary
contemporary take on small space living. Fully integrated kitchen & interior system millwork – a bespoke solution by Minimal Srl. Panelized interior system
elm is framed by Ceasarstone quartz veneer in London Gray for TV wall in living room. Residence-wide lighting control system, multi-zone distributed music
“Wood and Glass, Back to be wall length window to out side” — johnmangoday
Architectural Workshop
3 Reviews
Airport House - Denver Contemporary Residence
Ideabooks112
Questions1
and the living quarters and allow natural light to flood the open living spaces. Sited around an open courtyard with a reflecting pool and outdoor kitchen
designed to reflect the convergence of earth and sky. Stone, masonry and wood living spaces rise to a glass and aluminum hanger structure that is linked by a
kitchen, the master suite and main living spaces form two ‘wood box’ wings. Mature landscaping and natural materials including masonry block, wood panels, bamboo
“Sink” — michelecrouse
Ehrlich Architects
2 Reviews
700 Palms Residence
Ideabooks360
Questions0
2. Conceal with a fabric privacy screen. Unlike with a living screen, there’s no need to wait for a fabric screen to grow to the
Conceal a bad view. Conceal with a fabric privacy screen. Unlike with a living screen, there’s no need to wait for a fabric screen to grow to the desired
2. Conceal with a fabric privacy screen. Unlike with a living screen, there’s no need to wait for a fabric screen to grow to the desired
2. Conceal with a fabric privacy screen. Unlike with a living screen, there’s no need to wait for a fabric screen to grow to the desired height, although
“hiding neighbours -” — christianesherwen
OJMR Architects
OJMR Architects
Ideabooks107
Questions0
reflects a strategy of enclosure vs. and openness focused towards the main outdoor space. Two simple volumes are connected together to define a corner with
the circulation zone with large sliding walls. The rooms all access the outdoor pool/courtyard space from large sliding glass walls.
with the need for guest bedroom suites and a large communal space providing living, dining and kitchen.To achieve a feeling of clean simplicity within conventional
the master suite. The two wings are connected at the main public space: living dining and kitchen.Hallways are located along the East and South sides of
“Kitchen” — niamhnb
OJMR Architects
OJMR Architects
Ideabooks160
Questions0
reflects a strategy of enclosure vs. and openness focused towards the main outdoor space. Two simple volumes are connected together to define a corner with
the circulation zone with large sliding walls. The rooms all access the outdoor pool/courtyard space from large sliding glass walls.
with the need for guest bedroom suites and a large communal space providing living, dining and kitchen.To achieve a feeling of clean simplicity within conventional
the master suite. The two wings are connected at the main public space: living dining and kitchen.Hallways are located along the East and South sides of
“Gascogne Blue Limestone” — kcoxj69
NanaWall
35 Reviews
NanaWall
Ideabooks303
Questions1
Opens to the outside. Great if live in secluded area.
indoor outdoor...Love the indoor / outdoor...doors for living room
“walk out to the private patio” — algg1
© 2014 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™