71,995 discount-sale-closeout-furniture-s Contemporary Home Design Photos

Rikki Snyder
5 Reviews
North and South Terraces: Gunn Landscape Architecture and Vert Gardens
Ideabooks1,651
Questions4
I really like the furniture..what brand is it? Thanks
Nice outdoor furniture
Patio furniture...patio furniture...outdoor furnitures...Outdoor furniture...the furnitures...wooden palleteS?
“floor” — jeremysito
Erica George Dines Photography
Stern Turner Home
Ideabooks3,798
Questions8
asian inspired bamboo style furniture on sunporch
Chippendale- Type of furniture created by Thomas Chippendale.
bamboo chairs is very appealing. The chairs were named after Thomas Chippendale, England’s foremost furniture designer and maker, who worked in the mid-18th century. Although he designed many styles of furniture, he had an immense talent for blending English Gothic and chinoiserie styles together.
serve as their reading chairs. "A huge chunk of our budget for this project went to the furniture upholstery and wall treatment fabrics. A foundation of white paint, stained floors and a shuffling of existing furniture to different parts of the house helped us stay within budget," says Turner.
“table chairs for porch?” — krysiao
Marie Burgos Design
24 Reviews
Chocolate & Cream Design
Ideabooks9,722
Questions7
Where can I buy the furniture?
I did some searching around and it looks like the furniture is from IKEA and Marie replaced the knobs with new ones. Looks very nice. http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/50242619/#/50242619 http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/00242631/#/40242629
colors and dark furniture. Simple
Want to sweeten your guest’s stay with some hot chocolate? Create a swirl of browns and whites in your guest room. Deep brown on the walls combined with a white duvet and white-shaded table lamps makes this room very inviting.
“Colours maybe” — Julie Benstead
StudioLAB, LLC
1 Review
Tribeca Loft
Ideabooks55
Questions0
ceiling and wall structures allowing the spatial progression of the space and sculptural quality of the midcentury modern furniture pieces and colorful original artwork, painted by the wife’s brother, to enhance the space. The existing tin ceiling was left in the living room to maximize ceiling heights and
required third child’s bedroom desperately needed for their newly expanded family. StudioLAB aimed for a fluid open-plan layout in the larger public spaces while creating smaller, tighter quarters in the rear private spaces to satisfy the family’s programmatic wishes. 3 small children’s bedrooms were carved
carved out of the rear lower level connected by a communal playroom and a shared kid’s bathroom. Upstairs, the master bedroom and master bathroom float above the kid’s rooms on a mezzanine accessed by a newly built staircase. Ample new storage was built underneath the staircase as an extension of the open
“Wall colour” — marieshajb
StudioLAB, LLC
1 Review
Tribeca Loft
Ideabooks41
Questions0
ceiling and wall structures allowing the spatial progression of the space and sculptural quality of the midcentury modern furniture pieces and colorful original artwork, painted by the wife’s brother, to enhance the space. The existing tin ceiling was left in the living room to maximize ceiling heights and
required third child’s bedroom desperately needed for their newly expanded family. StudioLAB aimed for a fluid open-plan layout in the larger public spaces while creating smaller, tighter quarters in the rear private spaces to satisfy the family’s programmatic wishes. 3 small children’s bedrooms were carved
carved out of the rear lower level connected by a communal playroom and a shared kid’s bathroom. Upstairs, the master bedroom and master bathroom float above the kid’s rooms on a mezzanine accessed by a newly built staircase. Ample new storage was built underneath the staircase as an extension of the open
“Small table” — diana_3787
Peter Sampson Architecture Studio Inc.
Lyndale House
Ideabooks1,426
Questions2
second-storey screened porch is integral to the building volume. It enforces the home’s inside-outside dialogue with its surroundings. The original home’s chimney was left as a playful conversation with the building’s own history, and its new life. Portions of the south structure and facade were maintained
Preserving the existing mature site, the home’s interior is designed to capitalize on lush canopies that provide both natural cooling and privacy. A major feature of this home is its many interconnecting spaces and its tall barn-like interior which draws upon the client’s own childhood memories. Complex and layered
maintained in order to capitalize on existing lot line conditions which are no longer permitted under current zoning requirements. The original home’s basement and some of its first floor walls were also reused in the reconstruction in their raw, original state, providing a complexity of contrast to the new
“This really looks nice” — chedden1
StudioLAB, LLC
1 Review
Tribeca Loft
Ideabooks45
Questions0
ceiling and wall structures allowing the spatial progression of the space and sculptural quality of the midcentury modern furniture pieces and colorful original artwork, painted by the wife’s brother, to enhance the space. The existing tin ceiling was left in the living room to maximize ceiling heights and
required third child’s bedroom desperately needed for their newly expanded family. StudioLAB aimed for a fluid open-plan layout in the larger public spaces while creating smaller, tighter quarters in the rear private spaces to satisfy the family’s programmatic wishes. 3 small children’s bedrooms were carved
carved out of the rear lower level connected by a communal playroom and a shared kid’s bathroom. Upstairs, the master bedroom and master bathroom float above the kid’s rooms on a mezzanine accessed by a newly built staircase. Ample new storage was built underneath the staircase as an extension of the open
“Two tables compliment, but don't match” — tracyharp
StudioLAB, LLC
1 Review
Tribeca Loft
Ideabooks66
Questions1
ceiling and wall structures allowing the spatial progression of the space and sculptural quality of the midcentury modern furniture pieces and colorful original artwork, painted by the wife’s brother, to enhance the space. The existing tin ceiling was left in the living room to maximize ceiling heights and
required third child’s bedroom desperately needed for their newly expanded family. StudioLAB aimed for a fluid open-plan layout in the larger public spaces while creating smaller, tighter quarters in the rear private spaces to satisfy the family’s programmatic wishes. 3 small children’s bedrooms were carved
carved out of the rear lower level connected by a communal playroom and a shared kid’s bathroom. Upstairs, the master bedroom and master bathroom float above the kid’s rooms on a mezzanine accessed by a newly built staircase. Ample new storage was built underneath the staircase as an extension of the open
“Rainbow color rug” — Mimi Toro
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™