69,088 design-center-search Eclectic Home Design Photos

In Detail Interiors
12 Reviews
Small Earthy Bath Remodel
Ideabooks406
Questions0
mosaic-backed niches in the shower as well. Therefore the surrounding walls were furred to fit the new tub perfectly, and allow the niches to be centered on the space. A romantic glow of candles in the lower niche transforms this fast-paced teen bath into a calming retreat in an instant.
to keep the homeowners personal stamp vivid. With conceptual designs complete, the execution challenges began. Demolition revealed cast iron pipes interfering with the placement of the wall mount faucets, which were integral to the design. The wall was furred 6” to accommodate the valves. The changes
As the only bath in the downstairs of this historic 100+ year old house, many challenges were presented to the designers from the start. The bath had to meet dual purposes. First and foremost, durability to withstand daily activities of three active teenagers and their friends was a must. Second,
“gray/beige tile” — jhlynch
nC2 architecture llc
8 Reviews
Park Slope Triplex
Ideabooks35
Questions0
brownstone to a 3-family. The focus of the project was the renovation of the owner's apartment, including an expansion from a duplex to a triplex. The design centers around a dramatic two-story space which integrates the entry hall and stair with a library, a small desk space on the lower level and a full office
section of the house, including the writer's office, was designed to maximize sight lines and provide as much connection through the spaces as possible. This openness was also intended to bring as much natural light as possible into this center portion of the house; typically the darkest part of a rowhouse
rowhouse building. Project Team: Richard Goodstein, Angie Hunsaker, Michael Hanson Structural Engineer: Yoshinori Nito Engineering and Design PC Photos: Tom Sibley
“Facil” — danimu
nC2 architecture llc
8 Reviews
Park Slope Triplex
Ideabooks43
Questions0
brownstone to a 3-family. The focus of the project was the renovation of the owner's apartment, including an expansion from a duplex to a triplex. The design centers around a dramatic two-story space which integrates the entry hall and stair with a library, a small desk space on the lower level and a full office
section of the house, including the writer's office, was designed to maximize sight lines and provide as much connection through the spaces as possible. This openness was also intended to bring as much natural light as possible into this center portion of the house; typically the darkest part of a rowhouse
rowhouse building. Project Team: Richard Goodstein, Angie Hunsaker, Michael Hanson Structural Engineer: Yoshinori Nito Engineering and Design PC Photos: Tom Sibley
“Horizontal wood look” — Joni Terens
nC2 architecture llc
8 Reviews
Park Slope Triplex
Ideabooks16
Questions0
brownstone to a 3-family. The focus of the project was the renovation of the owner's apartment, including an expansion from a duplex to a triplex. The design centers around a dramatic two-story space which integrates the entry hall and stair with a library, a small desk space on the lower level and a full office
section of the house, including the writer's office, was designed to maximize sight lines and provide as much connection through the spaces as possible. This openness was also intended to bring as much natural light as possible into this center portion of the house; typically the darkest part of a rowhouse
rowhouse building. Project Team: Richard Goodstein, Angie Hunsaker, Michael Hanson Structural Engineer: Yoshinori Nito Engineering and Design PC Photos: Tom Sibley
“Closet” — blanca71
nC2 architecture llc
8 Reviews
Park Slope Triplex
Ideabooks32
Questions0
brownstone to a 3-family. The focus of the project was the renovation of the owner's apartment, including an expansion from a duplex to a triplex. The design centers around a dramatic two-story space which integrates the entry hall and stair with a library, a small desk space on the lower level and a full office
section of the house, including the writer's office, was designed to maximize sight lines and provide as much connection through the spaces as possible. This openness was also intended to bring as much natural light as possible into this center portion of the house; typically the darkest part of a rowhouse
rowhouse building. Project Team: Richard Goodstein, Angie Hunsaker, Michael Hanson Structural Engineer: Yoshinori Nito Engineering and Design PC Photos: Tom Sibley
“Doors” — sarahjobest
Joseph M Kitchen Photography LLC
Center City Brownstone Renovation
Ideabooks7
Questions0
This project is a center city brownstone residential renovation that involved opening up the first floor and making the spaces seem more connected. The Heritage Design Collaborative in Media, PA, designed this project. Photography by Joe Kitchen.
Center City Brownstone Renovation
Roomscapes Luxury Design Center
6 Reviews
Green Kitchen
Ideabooks3
Questions0
Roomscapes Luxury Design Center
designer kitchen
“Flooring?” — cbankston
Roomscapes Luxury Design Center
6 Reviews
Green Kitchen
Ideabooks7
Questions0
Roomscapes Luxury Design Center
designer kitchen
“Flooring?” — cbankston
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™