319 bowling alley Entry Design Photos

Birdseye Design
4 Reviews
Quaker Bluff Residence
Ideabooks8,448
Questions9
the walkway and stone leading off into the adjoining rooms. I like that the direction of the wood runs across the hall so it doesn't look like a bowling alley. I also like that the direction of the wood and the stone tiles are perpendicular to each other.
the walkway and stone leading off into the adjoining rooms. I like that the direction of the wood runs across the hall so it doesn't look like a bowling alley. I also like that the direction of the wood and the stone tiles are perpendicular to each other.
“Floor” — coolsey
Kirk Saunders Architect
Saunders Residence
Ideabooks14
Questions0
Interior shutters made from reclaimed doors, Reclaimed bowling alley floor, Wood trusses, the view from the entry.
reclaimed bowling alley floor
bowling alley floor
“rafters” — longshadowman
Housetrends Magazine
4 Reviews
Fit For A King and Queen
Ideabooks25
Questions0
basement bowling alley
bowling alley
“stairway” — afchai2005
5% off when you mention Houzz
(703) 579-1400
Email Us
North Virginia’s Premier Remodeling & Renovation Pro
Best of Houzz
Remodeling with a difference. Are you demanding? Do you appreciate the finer things? Would you like your home to reflect your individual personality and sense of style? If so, we're the ones for you!
Sponsored
bryan appleton designs
22 Reviews
callow residence
Ideabooks3
Questions0
bryan appleton, Bench is section of maple bowling alley slab with directional arrows. Mahogany trim.
Bri-Tech
Gold Cost Estate
Ideabooks0
Questions0
into a modern classic with a fully-automated upgrade. The original home had some technology and its makeover included every corner. A full sized bowling alley, 16 person theater, 5-screen sports viewing room, wine cellar, and more are what transformed this home into a modern gem.
Smith & Vansant Architects PC
2 Reviews
A Ranch Re-dressing Hanover NH
Ideabooks11,529
Questions12
make the house feel bigger," says Smith. This meant altering the entire floor plan, beginning with relocating the main entrance. Smith created a "mud alley" here, which navigates the space between the existing sunroom and former garage. "Although the space is only four feet wide, there are plenty of places
AFTER: The space now contains a "mud alley," where the family members enter the home and hang up their snowy outerwear, organize the mail and leave their wet boots to warm next to the woodstove
“walker zanger stove” — OCO architectrure::design
workshopL
4 Reviews
Diagon Alley Passive House
Ideabooks168
Questions2
Diagon Alley Passive House
“exterior passive door” — cedar street builders
Dirk Denison Architects
2 Reviews
Carmel Residence
Ideabooks4,472
Questions3
Back alley
“Beautiful entry” — rdobihal
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™