394 ads request Garage and Shed Design Photos

step3studio
Bernal Heights Greenhouse Addition
Ideabooks842
Questions0
to its foundation, he framed the new 125-square-foot greenhouse with recycled old-growth fir and added stock aluminum windows and a custom steel truss. Cowan, a holistic and food-based doctor, requested a walkable roof, now accessible by metal ship’s stairs. “The clients gave us some real trust. It’s
“Rooftop garden” — Jenny Harrison
Yellowstone Traditions
6 Reviews
R.L. Barn
Ideabooks3,881
Questions4
This design was requested by the owners. They wanted to have the ability to open the doors all the way, allowing for that open feel. Hardware was installed to make it easy
Love these colours...red barn doors...metal added somewhere would be cool
“casa” — joaquinrojas42
Siemasko + Verbridge
13 Reviews
Storybook
Ideabooks13,167
Questions7
Thanks for the added info Timberlane Inc.!
Hi Sarah. Although these are not our shutters, we have the ability to custom color match any paint color as well as build board and batten shutters (which are featured in this image). Feel free to navigate through our website and request a free catalog.
“nice” — lilhippo
10% off for Houzz Users
(703) 953-2499
Email Us
Virginia’s choice for Custom Closets, Home Offices, Murphy Beds & More
With over 7 years of experience, Eco-Nize Closets is a local, family-owned business that designs & installs custom organizational solutions throughout the home. Call today for a free consultation!
Sponsored
Hoi Ning Wong
My Houzz: Pettigrew Farm
Ideabooks431
Questions1
In 2013 Pettigrew added five chickens to the family: Inez, Friendly, Big Red, Struggles and Eden. At first she purchased an off-the-shelf chicken coop that was rated for
the fowl on a daily basis, she looked to larger chicken coops for inspiration, browsing designs on Houzz and other sites. The ball court that was added in their original remodel was no longer actively used by her children, so she turned the space into a custom-designed chicken coop. Pettigrew worked
adorns this rough-hewn shower wall, with its Hastings Ala Waterfall Showerhead. Striated Black Rust slate runs up the other wall and along the floor, adding to the grotto effect. A teak bench is available for those who want to sit while enjoying the spray,
“Coop” — csn981
Sandcastle Constructors
1 Review
Port Royal
Ideabooks414
Questions1
The owner requested that he could have a location to wash his shop towels.
“Storage nook in garage” — Nikita van Dijk
ibrahim radwan
utopia projects
Ideabooks3,615
Questions8
I've been requesting the color for weeks
“Exterior color” — petepete
John Senhauser Architects
1 Review
Walnut Woods Residence
Ideabooks2,308
Questions3
and habitat. The residence’s long and narrow massing allowed many of the trees to remain, enabling the client to live in a wooded environment. A requested pool “grotto” and porte cochere complete the site interventions. The structure’s section rises successively up a cascading stair to culminate in a
“Road” — pochak
Mascheroni Construction
9 Reviews
Peninsula Project
Ideabooks6,249
Questions8
I wanted to answer the request for recommend contractors from Edmonto
“carport and driveway” — kl567
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™