4,314 soothing space Hall Design Photos

Lopez Duplan Arquitectos
Departamento Polanco 1
Ideabooks7
Questions0
are mostly of fantastic tree tops. The apartment has one level with wide spaces that allowed making a proper distribution of the areas resulting in a casual, very warmth and open ambience. The remodeling project of this space considered a master bedroom for one person and a guest room; it also includes
doors generating an ample single space. All floors, except for kitchen and bathrooms, are of a light-colored wood, the same shade was maintained in all the custom made furniture. The plafond was placed as high as possible to avoid affecting the amplitude of the spaces. The intensity and brightness of
light is indirect and where the height was not sufficient they were installed on furniture and walls. Some walls have accent lights to emphasize the space and there are also some suspended lights. Among the living room and dining room is a large column, which was covered with a luminous material, to convert
DC Metro's Custom Cabinetry Design & Kitchen Remodeling
Come visit our unique design center! Whether you want simple & functional or elaborate & decorative – we offer an array of products to complement every style and budget – and we install!
Sponsored
OJMR Architects
OJMR Architects
Ideabooks38
Questions0
and openness focused towards the main outdoor space. Two simple volumes are connected together to define a corner with one wing containing the guest bedrooms, and the other containing the master suite. The two wings are connected at the main public space: living dining and kitchen.Hallways are located
along the East and South sides of the two wings and help to define the laterally spaced rooms which can be closed off from the circulation zone with large sliding walls. The rooms all access the outdoor pool/courtyard space from large sliding glass walls.
preferred typical suburban desert subdivision.The house is designed for a retired couple with the need for guest bedroom suites and a large communal space providing living, dining and kitchen.To achieve a feeling of clean simplicity within conventional means, it was decided that planning and construction
“Perfect” — yallli
SLC Interiors
19 Reviews
Back Bay Pied-A-Terre
Ideabooks58
Questions0
life below. Using a subtle backdrop of powder blues, soft, natural greens and creams the space highlights the ever-changing natural environment just outside the floor to ceiling windows found throughout the space. Photographed By: Susan Teare
Located in downtown Boston, this high-rise residence has breathtaking views of the Public Gardens and energetic city life below. Using a subtle backdrop of powder blues, soft, natural greens and creams the space highlights the
the ever-changing natural environment just outside the floor to ceiling windows found throughout the space. Photographed By: Susan Teare
“crown molding/ceiling/post” — obielann
GDW/a pllc
15 Reviews
Member Architect
Ideabooks63
Questions0
the lower level spaces. A combination of curved sheet metal roof forms strategically placed over primary spaces of the house together with flat roofed elements over subordinate spaces give the Residence a unique contemporary identity. The curved roof vaults translate to the interior spaces by way of curved
“Dorr and baseboard trim” — moelbanna
Kimba Hills
10 Reviews
Entryway
Ideabooks183
Questions0
But a skinny console table delivers just the right amount of surface area without cramping the space. A sea grass runner was a quick and inexpensive way to modernize the hallway. "Especially in
When you think there isn't enough space in narrow hallway, think skinny table
AFTER: But a skinny console table delivers just the right amount of surface area without cramping the space. A sea grass runner was a quick and inexpensive way to modernize the hallway. "Especially in a rental where you can't remove dull wall-to-wall carpeting, it quickly makes a room seem more stylish
“Hessian rugs” — kateg101
Amsted Design-Build
2 Reviews
Manor
Ideabooks0
Questions0
generations of the family living in there. The overall renovation of was designed to allow the family elders to stay in their own home and to allow the space for two younger generations to move in with them. To accomplish this, a new suite was added behind the garage addition and is accessed through the rear
its purpose. From the wood clad front door of the gallery, one is able to travel through the whole depth of the house through the naturally bright space, to the oversized glass patio door providing access to the beautiful rear yard. The owners’ suite is accessed from right off the end of the gallery
the closets and openings, and providing a pass-through to the dining room, where the original house featured a window, breaks up the height of the space on one side of the gallery; while providing an architectural counterpoint to the stunning height of the flat wall on the opposite side. This blank canvas
Creative Storage
9 Reviews
Coat cubbies and home office
Ideabooks206
Questions0
Creating distinct spaces for jackets, hats and gloves and shoes keeps your back hall organized. A bench seat is handy when putting on boots. Crown molding adds a finishing touch. Door style is shaker with satin nickel hardware. This space is perfect for keeping the household organized too. A desk with
I love the storage space and design of the whole thing. I love how each one of my kids could have there own cubby space!
“organization” — eilertson
d2 interieurs
16 Reviews
House Of Joy
Ideabooks0
Questions0
bright space
calm space...serene space...sunlit space...colorful space
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™