5,740 using space Hall Design Photos

JFF Design Architects
4 Reviews
Stairwell
Ideabooks0
Questions0
to the street. We focused on developing the living spaces allowing for large family gatherings. This family of six each appreciates their own space within this major addition. The challenge on this type of sloping lot is to provide adequate space without overbuilding the structure. The series of sloping
sloping ceilings in the upper story provides dynamic spaces suitable for bedrooms and expressing creative windows that provide animation through natural light.
DC Metro's Custom Cabinetry Design & Kitchen Remodeling
Come visit our unique design center! Whether you want simple & functional or elaborate & decorative – we offer an array of products to complement every style and budget – and we install!
Sponsored
Brewster Thornton Group Architects, LLP
4 Reviews
Gioiello del Mare
Ideabooks5
Questions0
angles of the house help orient the internal spaces to the important views on the lot. These views are framed by the curved invisible edge pool at the edge of the deck. Inside, the double height Great Room has smaller spaces arrayed around it. These spaces are open to each other, but are separated by
GDW/a pllc
15 Reviews
Member Architect
Ideabooks24
Questions0
the lower level spaces. A combination of curved sheet metal roof forms strategically placed over primary spaces of the house together with flat roofed elements over subordinate spaces give the Residence a unique contemporary identity. The curved roof vaults translate to the interior spaces by way of curved
“Stairway” — toocoull
Natalie Younger Interior Design, Allied ASID
12 Reviews
Downtown LA
Ideabooks205
Questions0
idea to separate the office space from the living area- build a half wall or separator
SEE NEXT PHOTO, TOO. they built a half-wall in front of a desk in the living room, creating a space that looks almost like a concierge's desk. This
Having a separate space where the client could work was a must, as he often works from home when not traveling. But Younger and team also didn't want to invade other rooms in the house. Instead, they built a half-wall in front of a desk in the living room, creating a space that looks almost like a c
“Paint” — tlschroller
Amsted Design-Build
2 Reviews
Apache
Ideabooks0
Questions0
inefficient kitchen and a strange, flexible space off the kitchen were among the problems on the list. The owners were confident an addition was the only solution. But when our design team considered the spaces in a general sense, they recognized there was plenty of space, just hidden by a poor layout. Repurposing
collaboration with the owners, and along with the addition of a twin window and replacement of a full-height pantry with new eat-in peninsula, the space went from inefficient and dark to bright and functional. In reconsidering the living room and foyer, an intrusive brick fireplace was the first thing
JFF Design Architects
4 Reviews
Window Seat
Ideabooks19
Questions0
addition that has a great amount of detail and functionality while adding just the right amount of space for everyone in the family. As this is a vacation home located by the ocean; we wanted to create enough space for entertaining and the flow of the living areas was an important consideration. The entertainment
glory. We outfitted the master with a second floor balcony space to the southwest that serves perfectly for morning coffee or evening cocktails. This home exemplifies how we approach our designs. We did not simply want to add large spaces for the sake of additional living area. We wanted to provide
“white bench seat” — selthyk
JFF Design Architects
4 Reviews
Stairwell
Ideabooks1
Questions0
to the street. We focused on developing the living spaces allowing for large family gatherings. This family of six each appreciates their own space within this major addition. The challenge on this type of sloping lot is to provide adequate space without overbuilding the structure. The series of sloping
sloping ceilings in the upper story provides dynamic spaces suitable for bedrooms and expressing creative windows that provide animation through natural light.
Design Group Three
5 Reviews
Whole House Remodel
Ideabooks49
Questions0
the new space-planning was said and done, all that was left was a hallway-no proper location for a fireplace. To rectify this situation and remake the fireplace a focal point, a small space was carved out of the old left over living room space directly across from the fireplace. The new space is in the
“fan” — ptilbe
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™