175 garden landscaping stone Home Office Design Photos

Bagnato Architects
Borell Street Melbourne Victoria Australia
Ideabooks2,905
Questions2
looks onto a central courtyard housing a sculptural urn. The walls are lined with timber shelving and cabinets including the use of walnut travertine stone benches and floor tiles.
Indoor garden view of the office
Love the garden - studio idea for natural light
Internal garden...small garden spaces...stone tiles
“Chairs” — salamagiwa
Gardner Mohr Architects LLC
10 Reviews
fifties split
Ideabooks1,852
Questions3
need some fresh air? slide the door to step into the garden
Garden Mohr...river stones...rock garden...landscape gardner
“Computer space idea” — June Kotrous
CWB Architects
Carroll Gardens Abode
Ideabooks10,223
Questions5
This project entailed the complete renovation of a two-family row house in Carroll Gardens. The renovation required re-connecting the ground floor to the upper floors and developing a new landscape design for the garden in the rear. As natives of Brooklyn who loathed the darkness of traditional row houses
to the back of the building and renovated the garden floor to include a rental unit that would offset a costly New York mortgage. Abundant doors and windows in the rear of the structure permit light to illuminate the home and afford views into the garden, which is located on the south side of the site
“Nice railing” — gbern
PAUL CREMOUX studio
Casa CorManca
Ideabooks2,114
Questions1
Doors from guest suite to garden and from kitchen to outdoor dining area
storage conversion to office in garden
can speak about a client or a site. It’s part of the magic of architecture for me. There’s no substitute for handing a sample of a piece of concrete, stone or wood to a client to touch and see and sense. Samples are heavy, so a more heavy-duty means of cataloging them is necessary. This can be in the form
“For papa” — wemadeit
Jeni Lee
My Houzz: Artist home and studio overlooking Kangaroo Island
Ideabooks945
Questions0
A combustion wood fire keeps the studio cozy during harsh winters. Large windows bring in light and a feeling of connection with the garden and wildlife. The concrete slab floor was made with a light-colored
fabulous to have a fireplace in the art studio - and stone!!
A combustion wood fire keeps the studio cozy during harsh winters. Large windows bring in light and a feeling of connection with the garden and wildlife. The concrete slab floor was made with a light-colored sand and white cement.
A combustion wood fire keeps the studio cosy during harsh winters. Large windows bring in light and a feeling of connection with the garden and wildlife. The concrete slab floor was made with a light-coloured sand and white cement.
“Looks alittle like it already!” — theaerie
Lisa Borgnes Giramonti
Home office
Ideabooks19,669
Questions13
WALLS! with landscape artwork, floors, french doors
Here Borgnes-Giramonti used a different Union Jack throw pillow with a whole other mix of patterns — a blue and white ceramic Chinese garden stool, a trellis pillow, an Oriental rug, and the striped desk chair. Where to find your own Union Jack throw pillow? Many options are available on
Old and new elements coexist in harmony all over the home. In this room, a well-worn oriental rug set atop a seagrass rug holds a Chinese Garden Stool, traditional in style but a modern idea for a coffee table. The sofa has a mid-century modern aesthetic, the desk is modern and the French doors
“colors (same rug?)” — victoria631
Prentiss Architects
6 Reviews
San Juan Cliffside
Ideabooks145
Questions0
Home office ideas, large window overlooking the garden
Windows to landscape
Overlooking zen garden
Great landscaping
“windows” — sheefishak
Michelle Walker architects
6 Reviews
Paddington Butterfly House
Ideabooks769
Questions2
Across the way from the main living space, a new studio and office sits above the home's garage. The couple had wanted a rooftop garden but couldn't get it approved by the Sydney City Council. Instead, Walker
Across the way from the main living space, a new studio and office sits above the home's garage. The couple had wanted a rooftop garden but couldn't get it approved by the Sydney City Council. Instead, Walker made use of the narrow site's height and built a new studio and joint laundry over the garage
Across the way from the main living space, a new studio and office sits above the home's garage. The couple had wanted a rooftop garden but couldn't get it approved by the Sydney City Council. Instead, Walker made use of the narrow site's height and built a new studio and joint laundry over the
“Perhaps we can have this type of sliding glass door from our office out to the patio because the siz” — mbissada
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™