6,932 Rear Exterior Kitchen Design Photos

Adamo Family
Ideabooks2,718
Questions6
actually repurposed vintage glass funnels that Courtney found at Retrouvious.The most substantial part of the house remodel entailed knocking down a rear exterior wall and adding an extension for a new kitchen and utility room.Stools: vintage school stools, Trainspotters; island: custom built by Matthew Smith
“Shaker doors” — bhall77
Anthony Wilder Design/Build, Inc.
14 Reviews
Chevy Chase Outdoor Oasis
Ideabooks15
Questions0
Chevy Chase Outdoor Oasis Anthony Wilder Design/Build, Inc. Small chevy chase bungalow rear exterior transformed into a stunning tropical visual.
“Chevy Chase Outdoor Oasis Anthony Wilder Design/Build, Inc. Small chevy chase bungalow rear exterior” — lalaloohoo
Angus Mackenzie Architect
Botany House
Ideabooks1,927
Questions1
connection to a vast north facing rear yard. The solution was simple – to separate the ‘old from the new’ – by reinstating the original 1930’s roof line, demolishing the ‘60’s lean-to rear addition, and adding a contemporary open plan pavilion on the same level as the deck and rear yard. Recycled face bricks
bricks, Western Red Cedar and Colorbond roofing make up the restrained palette that blend with the existing house and the large trees found in the rear yard. The pavilion is surrounded by clerestory fixed glazing allowing filtered sunlight through the trees, as well as further enhancing the feeling of bringing
above ground tank for reuse for toilet flushing, the washing machine and watering the garden. The cedar batten screen and hardwood pergola off the rear addition, create a secondary outdoor living space providing privacy from the adjoining neighbours. Large eave overhangs block the high summer sun, while
“consitener doors” — 2340
KUBE architecture
22 Reviews
Arlington Residence
Ideabooks2,160
Questions4
time. ExteriorThe exterior entry of the house was a fragmented composition of disparate elements. The rear of the home was blocked off from views due to small windows, and had a difficult to use multi leveled deck. The owners requested an updated treatment of the entry, a more uniform exterior cladding
cladding, and an integration between the interior and exterior spaces. SOLUTIONS The overriding strategy was to create a spatial sequence allowing a seamless flow from the front of the house through the living spaces and to the exterior, in addition to unifying the upper and lower spaces. This was accomplished
house in the Virginia suburbs. Main level includes reading room, dining, kitchen, living and master bedroom suite. New front elevation at entry, new rear deck and complete re-cladding of the house. Interior: The prototypical layout of the split level home tends to separate the entrance, and any other
“Tap” — avebarker
KUBE architecture
22 Reviews
Arlington Residence
Ideabooks5,215
Questions5
time. ExteriorThe exterior entry of the house was a fragmented composition of disparate elements. The rear of the home was blocked off from views due to small windows, and had a difficult to use multi leveled deck. The owners requested an updated treatment of the entry, a more uniform exterior cladding
cladding, and an integration between the interior and exterior spaces. SOLUTIONS The overriding strategy was to create a spatial sequence allowing a seamless flow from the front of the house through the living spaces and to the exterior, in addition to unifying the upper and lower spaces. This was accomplished
house in the Virginia suburbs. Main level includes reading room, dining, kitchen, living and master bedroom suite. New front elevation at entry, new rear deck and complete re-cladding of the house. Interior: The prototypical layout of the split level home tends to separate the entrance, and any other
“No treatment” — nickgreer
In Situ Architecture
skidmore passivhaus
Ideabooks511
Questions3
Green plastic laminate counters from Laminati give this room color — a simple and cost-effective way to bring accents into the house, Stern says. The rear countertop is stainless steel with an integrated sink and backsplash.
Green plastic laminate counters from Laminati give this room color — a simple and cost-effective way to bring accents into the house, Stern says. The rear countertop is stainless steel with an integrated sink and backsplash. “We always wanted our house to feel bright and sunny,” says Stern. His wife,
flat-grain Douglas fir plywood finished with clear water based seal. Pop of color laminate. Rear countertop is stainless steel with integrated sink and backsplash
Green plastic laminate counters from Laminati give this room color — a simple and cost-effective way to bring accents into the house, Stern says. The rear countertop is stainless steel with an integrated sink and backsplash. “We always wanted our house to feel bright and sunny,” says Stern. His wife, Karen
“Riesenie baroveho pultu zarovno s doskou, netreba zdvihat” — tomoholly
Drawing Dept
8 Reviews
Belfast Residence
Ideabooks1,282
Questions0
Kitchen and living room with exposed steel beam for exterior cantilever. Architect: Drawing Dept Contractor: Camery Hensley Construction Photography: Ross Van Pelt
doors, and another is completely open to the family room, so Hilgefort and Busch were strategic about maximizing the two walls that remained. The rear wall and the island are where the majority of the action takes place. The vast island countertop and Thermador range with two ovens are great for everyday
doors, and another is completely open to the family room, so Hilgefort and Busch were strategic about maximizing the two walls that remained. The rear wall and the island are where the majority of the action takes place. The vast island countertop and Thermador range with two ovens are great for everyday
“Wall” — fernbanana
Cornerstone Architects
21 Reviews
Ridgewood Residence
Ideabooks809
Questions4
corridor view to the North, a western rear exposure, and a need for privacy from neighboring houses, inspires in a "Y"-shaped concept that focuses primarily toward the side rather than the rear of the property. Carefully placed glazing and a marriage of interior and exterior materials transition smoothly inside
inside and out, while the pool sits snug against the house to create drama and flow to the exterior rooms of the rear court. Existing trees, thick masonry walls, and deep roof overhangs buffer the sun, while sustainable selections and concepts including rainwater harvesting result in an environmental
“Santiago meson” — mplezaca
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™