31,021 design interior home Outdoor Design Photos

Romanza Interior Design
The Chianti
Ideabooks473
Questions0
plus den home features over 5,900 square feet of living space, a relaxing third-story viewing deck, perfect for stargazing, and formal living areas that blend comfortably into the home’s more casual outdoor living space. The Italian-influenced architecture carries over to the interior design that features
throughout the home. Large window areas capture magnificent vistas of the nearby lake and golf course beyond. The second-floor bonus room is perfect for entertaining friends over a game of billiards. The grand two-story home also includes a private study and home office center. Enjoy the view from a third level
This home showcases a wide array of unique design features throughout its 8,625 sq.ft total area.
“Nice” — agnesr82
Natalie Younger Interior Design, Allied ASID
12 Reviews
Outdoor Living
Ideabooks5,633
Questions4
are a design it yourself home decor site. please feel free to browse our designer fabric library or reach out to me for our complimentary stylist assistance. jackie@loomdecor.com happy decorating!:)
Vacation Home To blend the outdoors and indoors seamlessly, this designer made use of Hawaii's most brilliant greens and blues. Natural textiles tie all of the spaces together, and Houzzers fell in love with this home's soothing, tropical and contemporary color palette.
of the home extend the interior footprint and embrace the island's indoor-outdoor relationship. While the clients wanted this house to have the familiarity of home, they wanted it to have the playfulness of a vacation house too. Younger used bold, tropical colors that feel right at home in Hawaii. Wicker
“patio colors” — stefgross
Noel Cross+Architects
6 Reviews
Earthy Modern
Ideabooks1,748
Questions4
doors Design Team: Noel Cross+Architects - Architect Christopher Yates Landscape Architecture Joanie Wick – Interior Design Vita Pehar - Lighting Design Conrado Co. – General Contractor Marion Brenner – Photography
sustainable design has to look like it? Designed to emulate the owner’s favorite country club, this fine estate home blends in with the natural surroundings of it’s hillside perch, and is so intoxicatingly beautiful, one hardly notices its numerous energy saving and green features. Durable, natural and handsome
stained wood interior details make the home both comfortable and dramatic. The project’s energy saving features include: - a 5 kW roof mounted grid-tied PV solar array pays for most of the electrical needs, and sends power to the grid in summer 6 year payback! - all native and drought-tolerant landscaping
“I like this” — suzannebredy
Martha O'Hara Interiors
86 Reviews
Palmer Pointe Road Residence 2 Porch
Ideabooks7,662
Questions6
Interior Design by Martha O'Hara Interiors Built by Stonewood, LLC Photography by Troy Thies Photo Styling by Shannon Gale
O'Hara Interiors - please contact us directly at design@oharainteriors.com and we would be happy to provide more detail and pricing! Thanks, - Martha O'Hara Interiors oharainteriors.com
Hi dcsloan! Thank you for your inquiry! The paint is more of a brown than a grey. Best of luck! Martha O'Hara Interiors oharainteriors.com
O’Hara Interiors. Please contact us directly and we will be happy to give you more information. Best! Martha O’Hara Interiors www.oharainteriors.com
“table” — Lucy Luseka
Phil Kean Design Group
13 Reviews
La Belle
Ideabooks4,437
Questions4
pired home with contemporary interiors. The floor plan was designed to provide lake views from every living area excluding the Media Room and 2nd story street-facing bedroom. Taking aging in place into consideration, there are master suites on both levels, elevator, and garage entrance. The three
entry were designed to get extra front footage while accommodating city height restrictions since the front of the lot is higher than the rear. The family business is run out of the home so a separate entrance to the office/conference room is off the front courtyard. Built on a lakefront lot, the home
The home boasts indoor/outdoor living spaces on both levels and uses retractable screens concealed in the 1st floor lanai and master bedroom sliding door opening. The screens hold up to 90% of the home’s conditioned air, serve as a shield to the western sun’s glare, and keep out insects. The 2nd
“The pool” — ckwalton
Axis Mundi
3 Reviews
Greenwich Village Townhouse
Ideabooks6,501
Questions3
architectural, interior design and decorating of this home. The goal of the project was to respect the charms and scale of the original historical style without mimicking period details, and create a suitably modern context for the owner’s collection of artwork by Warhol, Haring and Basquiat. While restrained
, the interior resolves certain contextual issues related to the site, yet is decidedly modernist in its attention to details. A custom bronze staircase, anodized aluminum metalwork, and overall spatial concerns relate to a contemporary sense of materiality. Most of the details were custom designed,
ed to design and supervise the complete rehabilitation of a landmark Greek Revival townhouse from the 1840’s. Located on a charming street in New York’s Greenwich Village, the four floor building (plus sub-basement) was gutted to the original brick building envelope. All new mechanical, plumbing and
“love it” — vjmg52
Romanza Interior Design
One-of-a-kind Custom Home at Grey Oaks
Ideabooks251
Questions0
traditional interior design by Romanza Interior Design coordinates timeless pieces with rich fabrics and stunning artchitecture down to the last detail. A one-of-a-kind Custom Home built by London Bay Homes in Grey Oaks located in Naples, Florida.
Custom Home at Grey Oaks
Romanza Interior Design
Interior Design...London Bay Homes
“I love the splash pad with lights” — ckrause3
Vanguarda Architects
Vanguarda Architects
Ideabooks5,890
Questions1
Amoedo Lead Designer> Arq. Lucas D’Adamo Baumann Project Manager> Hernan Montes de Oca Collaborators> Federico Segretin Sueyro, Luciana Flores, Fausto Cristini The main condition suggested by the owner for the design of this permanent home was to direct the views to the vast lagoon that is on the rear façade
end, we designed an inverted L layout, withdrawing the access to the house towards the center of the lot, allowing for wider perspectives at the rear of the lot and without limits to the environment. Aligned on the front façade are the garages, study, toilet and service rooms: laundry, pantry, one bedroom
which was designed by combining vehicle and pedestrian access. The social areas are organized from the access hall around an inner yard that integrates natural light to the different environments. The kitchen, the dining room, the gallery and the sitting room are aligned and overlooking the lagoon. The sitting
“Indoor pool” — arcticparker
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™