8,575 new ravenna Staircase Design Photos

sporadicSPACE
sporadicSPACE
Ideabooks128
Questions0
New and old staircase: original Victorian staircase offset against a modern new curved staircase. Designed by Andries V Kruger, for more information see www.sporadicSPACE.com
“amazing Victorian metalwork” — anacoca
Loudoun County Interior Designer
Kim Kendall Interiors is a full service Interior Design Firm.
Sponsored
Arch Studio, Inc.
13 Reviews
Entry
Ideabooks105
Questions0
oldest homes in Willow Glen. Built in 1928, this Georgian Style home has maintained its original integrity. We added over 1000 square feet, a new 3-stop elevator, new porches and decks.
“Love the style of the stair case” — misa25
M.J. Whelan Construction
6 Reviews
M.J. Whelan Construction
Ideabooks5,673
Questions5
destined to be spectacular. Once a cold, blank slate of concrete, the basement is now an extraordinary multi-functional living space. The luxurious new design includes a stunning full bar with all the amenities. The cabinetry was done in Brookhaven Bridgeport Oak in a Bistro finish and granite countertops
the space. Lighting is layered throughout, including indirect cove lighting wrapping every tray. A spa room and full bathroom were also a part of the new design.
“Stone wall” — mkurtz13
Degnan Design Group + Degnan Design Build
9 Reviews
Spring Lake - Atlantic Avenue transformation
Ideabooks21
Questions1
The Second Floor hallway opens to multiple rooms and provides access to the third floor Master Suite. A new laundry room was relocated from the cellar to the Second Floor.
“baluster en el piso” — carlossilva10
New Old, LLC
13 Reviews
"irene"
Ideabooks78
Questions0
New Old, LLC
“white ramp” — desmontagnais
Carpenter & MacNeille
1 Review
Manchester Shingle Style
Ideabooks12
Questions0
New England Classic Design
new old house
“Painted banister. Could we do this?” — evelync
Tile-Stones
4 Reviews
Contemporary Staircase
Ideabooks33
Questions0
new home...new house
“very cool rail” — neaustin
2fORM Architecture
3 Reviews
Alpine Residence
Ideabooks84
Questions0
surrounding the residence. The house was almost entirely gutted and the exterior skin was shed to expose the “bones” of the structure. An entirely new plan of 1900 sf was created to accommodate the owners’ living patterns and to embrace both the sunlight and the natural beauty of the surrounding landscape
living room and loft. Openings in the living room wall behind the wood stove and in the stairwell allow heat to move vertically throughout the home. A new stairway provides a link between the home’s original footprint and the addition. With windows on three sides, the stair is focused on a fir tree to the
“난간” — 승균 목
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™