13,178 homeowners Traditional Home Design Photos

Alicia Interiors
9 Reviews
Marrowstone Island Residence
Ideabooks17
Questions0
the living room. Also lovingly sanded, stained, and oil-finished by the homeowner’s own hand are the ceilings cloaked in natural hemlock. The redesigned
l Northwest comfort a daily ritual and shares the unique quality of a homeowner’s personal touch.
beautifully to the subtle Arts & Crafts impression the home exudes. The homeowner fabricated and installed the fireplace mantel, surround, television cabinet
“Chairs” — jennis12
Alicia Interiors
9 Reviews
Marrowstone Island Residence
Ideabooks11
Questions0
the living room. Also lovingly sanded, stained, and oil-finished by the homeowner’s own hand are the ceilings cloaked in natural hemlock. The redesigned
l Northwest comfort a daily ritual and shares the unique quality of a homeowner’s personal touch.
beautifully to the subtle Arts & Crafts impression the home exudes. The homeowner fabricated and installed the fireplace mantel, surround, television cabinet
Lagois Design Build Renovate
Next Level Bungalow
Ideabooks3
Questions0
swimming pool, but suffered from the existing deck’s western exposure. The homeowner’s goals were to reduce heat gain without interrupting the flow of natural
projection TV with integrated wiring of the components and speakers into the homeowner’s main system. By using a metal pile foundation we were able to maintain
touch. This new space provides the perfect outdoor living space for the homeowners to enjoy their swimming pool and entertain guests without all the heat
Lagois Design Build Renovate
Next Level Bungalow
Ideabooks0
Questions0
swimming pool, but suffered from the existing deck’s western exposure. The homeowner’s goals were to reduce heat gain without interrupting the flow of natural
projection TV with integrated wiring of the components and speakers into the homeowner’s main system. By using a metal pile foundation we were able to maintain
touch. This new space provides the perfect outdoor living space for the homeowners to enjoy their swimming pool and entertain guests without all the heat
Lagois Design Build Renovate
Next Level Bungalow
Ideabooks0
Questions0
swimming pool, but suffered from the existing deck’s western exposure. The homeowner’s goals were to reduce heat gain without interrupting the flow of natural
projection TV with integrated wiring of the components and speakers into the homeowner’s main system. By using a metal pile foundation we were able to maintain
touch. This new space provides the perfect outdoor living space for the homeowners to enjoy their swimming pool and entertain guests without all the heat
Lagois Design Build Renovate
Next Level Bungalow
Ideabooks12
Questions0
swimming pool, but suffered from the existing deck’s western exposure. The homeowner’s goals were to reduce heat gain without interrupting the flow of natural
projection TV with integrated wiring of the components and speakers into the homeowner’s main system. By using a metal pile foundation we were able to maintain
touch. This new space provides the perfect outdoor living space for the homeowners to enjoy their swimming pool and entertain guests without all the heat
Normandy Remodeling
38 Reviews
White Kitchen With Soft Grays An All Around Favorite
Ideabooks249
Questions3
throughout was created by Normandy Designer Ann Stockard. In this project, the homeowners desired an updated look that also reflected their personal style. It
preparation easier and more time efficient. The open shelving provides the homeowners easy access to dishes they use every day and adds visual interest, which
spot on with trends, while meeting the highly functional needs of the homeowners.
custom color that was determined by Normandy Designer Ann Stockard and the homeowners. It is a very soft gray that accents the rest of the white kitchen quite
The wall and trim colors for this project were selected by the homeowner, and unfortunately we don't have a record of the shades she selected.
“open shelves next to fridge” — donnapero2
Lagois Design Build Renovate
Next Level Bungalow
Ideabooks6
Questions0
swimming pool, but suffered from the existing deck’s western exposure. The homeowner’s goals were to reduce heat gain without interrupting the flow of natural
projection TV with integrated wiring of the components and speakers into the homeowner’s main system. By using a metal pile foundation we were able to maintain
touch. This new space provides the perfect outdoor living space for the homeowners to enjoy their swimming pool and entertain guests without all the heat
“LOVE these windows!! Must have near KITCHEN!” — celiacollins
© 2014 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™