IDEE-M interior architects

(049) 687-9416
www.idee-m.be

Services Provided
interieurarchitectuur, 3D modelling en rendering, meubelontwerp, industriele vormgeving

Areas Served
europa

Typical Job Cost
€45 - €10000

Business Description
Interieurarchitect Dario Medaer uit Limburg is al meer dan 20 jaar succesvol in woning- en kantoorinrichting, meubelontwerp en totaalprojecten. Zijn passie voor interieurarchitectuur en vormgeving wordt gewaardeerd door een kwaliteitsbewust cliënteel. Kunnen ‘luisteren’ en daardoor de wensen en verlangens van zijn opdrachtgevers ontdekken, is volgens Interieurarchitect Dario het belangrijkste aspect van het hele ontwerpproces. De gesprekken die hij zo met zijn klanten voert zijn een inspiratiebron voor ‘goed’ wonen.

Idee-m interieurarchitecten is gespecialiseerd in het ontwerp, begeleiding en de realisatie van interieurprojecten voor woningen, burelen en winkels. Onze klanten zijn zowel privé opdrachtgevers als bedrijven en openbare besturen. We werken in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant tot in Nederland. Je kan ons inschakelen voor: dressing en wandkasten, Tv-meubelen, keukens, de zithoek en woonkamers, slaapkamers en jeugdkamers, badkamers, bureelinrichtingen, receptiebalies en vergaderzalen, praktijken voor vrije beroepen, verbouwingsprojecten, uitbreidingen aan bestaande woningen, opmaken stedenbouwkundige aanvragen, totaalprojecten, meubelontwerpen…

Interieurarchitect Dario Medaer uit Limburg weet als geen ander mooie ideeën ook technisch uit te voeren. Idee-m interieurarchitecten brengt alle specialisten samen die nodig zijn om uw verbouwingsproject glansrijk te realiseren! Zoek je een Interieurarchitect in Limburg? Neem dan zeker vrijblijvend contact voor een kennismakingsgesprek.
Location:
Genk, BE 
Contact:
Dario Medaer 
Type:
 
Address
wildetijmstraat 1,
Genk,
Belgium, 3600 
License #:
0699.271.713 
No recent activity
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™