Laurier House

The spectacular, 25th floor view of the Gatineau Hills was wasted in the original multi-walled design of this condominium apartment. Taking down some walls created a 20-foot by 20-foot combined eating and living area including an ultra modern kitchen with a wall of chic pantry storage. Office equipment is hidden in the cupboards to enhance the clean look of the room and maple flooring installed with noise-absorbing underlay completes the open and comfortable atmosphere. Now with emphasis on the view that can be enjoyed from every corner of the room, the space is given a vibrancy that enhances the eye-catching design. - See more at: http://www.denys.ca/work-kitchens-laurier.php#sthash.GcdwgUqp.dpuf
Laurier House
Ideabooks6
Questions0
Urban Zen The spectacular, 25th floor view of the Gatineau Hills was wasted in the original multi-walled design of this condominium apartment. Taking down some walls created a 20-foot by 20-foot combined eating and living area including an ultra modern kitchen with a wall of chic pantry storage. Office equipment is hidden in the cupboards to enhance the clean look of the room ...More
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™