Strathfield Pavilions

Creation of a new family, kitchen, laundry pavilion at the rear of a late federation front dwelling with a covered link in between creating two side courtyards. New rear pool house and pool inserted in a Conservation Area in sydney's Inner West.
Strathfield Alts + Adds
Ideabooks28
Questions0
View of west courtyard looking south to garden, Patrick O'Carrigan
“Slats give shade” — Kim Brown
Strathfield Alts + Adds
Ideabooks15
Questions0
Rear pool house in rear garden is free-standing, Patrick O'Carrigan
“Fence around pool” — vicash
Strathfield Alts + Adds
Ideabooks5
Questions0
Covered link between original house on left and new pavilion, Patrick O'Carrigan
Strathfield Alts + Adds
Ideabooks27
Questions0
Steel structure, wrc clad framing, horizontal louvres; Patrick O'Carrigan
“Tank!” — Stamm & Young Property Trust
Strathfield Alts + Adds
Ideabooks17
Questions0
Attic rooms concealed in original roof form in Abbotsford Rd conservation area, Patrick O'Carrigan
“Front path” — breehaigh
Strathfield Alts + Adds
Ideabooks7
Questions0
View south , late afternoon slanting sun, Patrick O'Carrigan
Strathfield Alts + Adds
Ideabooks4
Questions0
Family room looking to side courtyard, Patrick O'Carrigan
Strathfield Alts + Adds
Ideabooks10
Questions0
View of rear verandah off Family Room, Patrick O'Carrigan
© 2014 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™