GreenBridge Studio Renovation

This project was the culmination of a slow, steady renovation of an early 18th century barn building. The studio space is on the second floor, and included the addition of 2 'doghouse' dormers at the front of the building, and a large shed dormer at the rear, with lots of windows open to the forest and river view. The floors are wide pine with a clear finish, the cabinets (ongoing construction) are custom adjustable painted. The beautiful conference table was built by Steven MacDonald of the Riverview Company and is constructed using timbers from a 17th century home that used to be around the corner from the barn.
GreenBridge Studio
Ideabooks1
Questions0
photo by GreenBridge Architects
GreenBridge Studio
Ideabooks2
Questions0
View of the new custom conference table and the CB2 pendants. photo by GreenBridge Architects
“Grosor mesa” — tabachines
GreenBridge Studio
Ideabooks5
Questions0
View of the interior of the new dormer. We added 'doghouse' dormers at the front of the barn, and a large shed dormer at the back, toward the view. photo by GreenBridge Architects
“floors” — mistyteng
GreenBridge Studio
Ideabooks7
Questions0
Custom conference table built by The Riverview Company, Amesbury, MA. Inspiration for the table was based on designs by Holly Gagne Design in Rowley, MA. Table legs are from a 17th century Amesbury home. photo by GreenBridge Architects
“Table” — quocanh
GreenBridge Studio Renovation
Ideabooks8
Questions0
A new shed dormer across the back of the barn's second floor opened up the room to the view and afforded a lot of additional floor space. This view is toward the river and the little green bridge.... photo by GreenBridge
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™