Eichler Remodel

This Eichler home with had fallen in desrepair was brought back and enhanced with a studio opening onto the front enclosed yard. The Living Room was opened to the outdoors on both ends to create a light-filled indoor-out feel. The side wall was designed to receive a 12' long painting reflecting the mountains for the outdoor-lover owners, a tree trunk as support adds to the whimsical feeling.
Eichler Remodel
Ideabooks980
Questions1
Indoor courtyard extends Living Room and is wrapped by shoji and glass screens bringing in natural light and opening up the surrounding rooms to the outdoors year–round. 12' custom painting inside.
“GARDEN ROOM: Astro turf on the ground with stepping stones” — Jessica Cheeley
Eichler Remodel
Ideabooks234
Questions0
“grey floor, raw edge top of book shelf” — lisamsymons
© 2014 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™