Maestri Residence
Ideabooks102
Questions2
Front entry. This house has a private entry courtyard that is protected from the driveway and visitors. This project is located in Quail Lodge, Carmel Valley
“Roof Stucco” — azwildcatgal
Maestri Front Entry
Ideabooks82
Questions0
Fron Entry from the driveway.
“Door” — amandaplatt
Maestri Front Entry looking into the private entry courtyard
Ideabooks96
Questions1
Front entry looking into the the private courtyard.
“Stone” — Renee Ridley Terry
Front Entry- from the entry courtyard looking back into the portico
Ideabooks109
Questions0
Front Entry- from the entry courtyard looking back into the portico.
“pops of red and white with green” — melanieleaj
Front entry at courtyard
Ideabooks313
Questions2
Front entry door from the private courtyard. The courtyard has access from the master suite, study and a hallway. This space was design as a retreat from the open public spaces, where the rear patio is open to the views and the golf course. The entry private courtyard is a place to gather in the evening or spend a quiet moment before stepping into the master suite.
“The door” — Amy Sherif
Rear patio looking back to the loggia
Ideabooks2,410
Questions3
The rear patio is designed with a loggia to keep the doors from the living room and dining open most of the day. The loggia also provides a place to retreat in the evening or when is to sunny and hot. The patio is designed to capture the golf course views and entertained a good size group of people without loosing the intimacy.
“Tile” — dscotterickson
Family room
Ideabooks3,956
Questions6
Family room
“Arch” — tbauner
Entry door from the family room
Ideabooks281
Questions2
Entry door from the family room
“medallion and floor” — neliaminnelli
Family room looking to the golf course and loggia.
Ideabooks2,169
Questions6
Family room looking to the golf course and loggia.
“ceiling detail” — amywinters
Kitchen
Ideabooks164
Questions0
Kitchen open to the dining area and family room. All of these spaces enjoy access to the loggia and views to the golf course.
“floor tile” — christinembeard
Rec-room and Sunken Bar
Ideabooks865
Questions2
The rec-room was designed to accommodate pool-table and entertain with a sunken bar area. The sunken bar allows the bartender to stand and be at eye-level with people sitting in the bar with a regular chair and not a stool. The concept is to allow anyone in the rec-room to enjoy the views and not having someone sitting in the bar block the golf course and outdoor views.
“View from bar” — vinnie8859
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™