Portola Valley Residence

This 1960's home underwent extensive site renovations, including a new front entry, a renovated swimming pool, a new outdoor kitchen, a remote firepit, and a secluded deck space. New landscape features were integrated with the original house design, incorporating the clean and simple lines of the house as well as the original stone and wood siding.
Kikuchi & Associates Landscape Architecture
Ideabooks44
Questions0
Entry - after
“stairs” — wonders122
Portola Valley Residence
Ideabooks0
Questions0
Entry - before
Kikuchi & Associates Landscape Architecture
Ideabooks1,301
Questions0
Entry Court - after
“same ;harmony with nature” — frankbrennan2027
Portola Valley Residence
Ideabooks8
Questions0
Entry Court - before
“less is more...” — Studio Nish
“Wow.” — Jessye Schmitz
Kikuchi & Associates Landscape Architecture
Ideabooks414
Questions1
Pool - after
“Dark grey plaster” — chel
“Pool color, coping option” — linc0ln
“Curved pergola” — decrute
“En lugar de la cocina un horno de leña para hacer pizzas y un asador” — Iveth Felix
“Deck wrapped around existing tree trunk.” — liquefactionsf
“Concrete form” — patsulli44
“water feature on retaining wall, neat way to work in water with difficult landscape” — wilddingo
© 2014 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™