Estrin Residence

PROJECT DESCRIPTION
This newly constructed home was built in an existing residential neighborhood. The homeowners took the previous structure down to the foundation and built a new home on the existing foundation. They utilized a sleek anodized finish to accentuate their home’s modern design. The homeowners wanted a contemporary home with large windows in as many locations as possible.

UNIQUE REQUIREMENTS/SOLUTIONS
The Arceo Group designed this residence to maximize the homeowner’s views and to allow as much natural light into the home as possible. In addition, the contempory style called for a unique finish. Because the windows are so large and there are so many of them, they needed to find a high quality, energy efficient window and an affordable price. The Pinnacle Clad product in the anodized finish was the perfect solution.

COMMENTS FROM PEOPLE INVOLVED
The Estrin family has been very pleased with their new home. They loved this neighborhood but needed an updated floorplan to meet the needs of their growing family. This rebuild has allowed them to have their dream home in their dream location.
© 2014 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™