2009 Award Winner

This design/build project consisted of a full renovation of the front landscape for a large scale residence on a corner lot. The goal of the client was to give the property a deserving landscape to fit with the scale and the architecture of this 9,000 square foot home, thus Andy provided a formality in the landscape design. The drainage of the site presented an opportunity for a natural creek bed element, and the result of the project was an interesting juxtaposition of the natural look of the boulders and cobblestone creek bed combined with the formal evergreen plantings and structure of the garden.
2009 Residential Design / Build Award Winner
Ideabooks16
Questions0
Side View
“Tall evergreens? Arborvitae?” — bstinebring06
2009 Residential Design / Build Award Winner
Ideabooks59
Questions0
Front View
“Like” — Linda Corten
2009 Residential Design / Build Award Winner
Ideabooks19
Questions0
Side View
“Rocks” — kworkman1ks
© 2014 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™