Kentfield Residence

This existing ranch house had been untouched since it was built in 1940. The dark enclosed carpeted spaces are now open and light filled. The kitchen was relocated into the open living room/ dining space. A family room has replaced the old location of the kitchen, however it has been opened up to connect to the main living space. A large sliding panel allows for the family room to be closed off and used as a guest bedroom. The floors were replaced with hardwood, creating a continuous surface throughout the entry, family room, and main living space. The back painted glass is a wall surface and backsplash for the kitchen counters.
Dwyer Design
Ideabooks4,112
Questions1
“Door” — ractjtvt
Dwyer Design
Ideabooks583
Questions1
“Cabinets” — Rene Charqueno
Dwyer Design
Ideabooks816
Questions2
“Off center shelving” — garciat36
Dwyer Design
Ideabooks242
Questions2
“Window covering” — campbell0
Dwyer Design
Ideabooks877
Questions3
“sliding door to bathroom” — Alice Choi
Dwyer Design
Ideabooks2,554
Questions1
“Translucent door” — patricehalloran
Dwyer Design
Ideabooks7,059
Questions6
“TV in the mid” — ordonezmc
Dwyer Design
Ideabooks134
Questions1
“Pemanfaatan ruang” — grace2504
© 2015 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™