Patchetts Green house

This new build replacement required careful consideration in relation to its land status which was that of green belt and a conservation area. The existing house was fairly diminutive so the discussion over increasing floorspace through a full footprint basement was met favorably by the local authority in Hertsmere. The careful use of open plan spaces, separate studio spaces and children’s playroom meant for a highly useable family house on a relatively compact footprint over three levels. Major garden and landscaping works were required to ensure the holistic integration of the house to its grounds to what is a simple, elegant and timeless design solution.
Patchetts Green house
Ideabooks2
Questions0
Nerida Howard
Patchetts Green house
Ideabooks5
Questions0
Nerida Howard
Patchetts Green house
Ideabooks1
Questions0
Nerida Howard
Patchetts Green house
Ideabooks2
Questions0
Nerida Howard
Patchetts Green house
Ideabooks3
Questions0
Nerida Howard
Patchetts Green house
Ideabooks4
Questions0
Nerida Howard
Patchetts Green house
Ideabooks3
Questions0
Nerida Howard
“bar stool” — Victor Barron
Patchetts Green house
Ideabooks0
Questions0
Nerida Howard
Patchetts Green house
Ideabooks0
Questions0
Nerida Howard
Patchetts Green house
Ideabooks1
Questions0
Nerida Howard
© 2014 Houzz Inc. Houzz® The new way to design your home™