Walsh Project

The Kitchen Project was only a portion of the entire scope and wish list for a whole house renovation. The Kitchen wish list? An open informal living arena for cooking, eating and relaxing – A Living Space to fit the overall character and quality of the existing 1926 Tudor home.

Our clear objective with the Kitchen was to blend the new with the old in seamless harmony as regards to the material, detail, and spirit of the home. The new home wanted to maintain existing spaces, but wanted the whole to be more than the sum of its rooms. The old light “Golden” colored cabinetry, and lighter and casual palette in the Kitchen, was not making our homeowners feel content with the look and feel of their classic Tudor home, and they felt it deserved much better.
© 2014 Houzz Inc.
Houzz® The new way to design your home™