Creative Use of SpaceMediterranean Entry, Los Angeles

The seating area and storage/coat closet in this entry was brought into existence by taking space formerly belonging to the garage and opening it up on the inside of the home. There are heat-activated lights inside the closet and above the bench for maximum energy efficiency. The ceiling was raised to the rafters to give the foyer a more spacious feel.

Example of a large tuscan dark wood floor and brown floor entryway design in Los Angeles with white walls and a dark wood front door —  Houzz
Related Photo Topics
Related Professionals in Los Angeles
This photo has no questions

Photos in Spanish Retreat

Similar Ideas
Disappearing Walls
Distressed Wood
Mixing Rugs
Grouped Seating
Covered Outdoor Dining
Complete Privacy
Homer Clifton Oatman, AIA
Multilevel Walkway
Entryways with Similar Colors
house_99
Palmetto Bluff - Trout Hole
Brookline Restoration
Duboce Park Industrial Modern
Custom Home by Reynolds Architecture
Landhaus im Taunus
Midwest Lake Home
Contemporary Warmth: Highland Park Residence

Need help with an existing Houzz order? Call 1-800-368-4268