Inspiration for a small scandinavian light wood floor hallway remodel in Portland with white walls

Hurst Avenue Residence

Scandinavian Hall, Portland

This hallway was part of a larger remodel of an attic space which included the hall, master bedroom, bathroom and nursery. Painted a brilliant white and borrowing light from the frosted, glass inset nursery and bedroom doors, this light hardwood space is lined on one side with custom, built-in storage. Making the most of the sloping eave space and pony wall, there is room for stacking, hanging and multiple drawer depths, very versatile storage. The cut-out pulls and toe-kick registers keep the floor and walkway clear of any extrusions. The hall acts as an extension of the bedrooms, with the narrow bench providing a resting place while getting ready in the morning. All photos: Josh Partee Photography
Inspiration for a small scandinavian light wood floor hallway remodel in Portland with white walls - Houzz
Guggenheim Architecture + Design Studio
Guggenheim Architecture + Design Studio
Average rating: 5 out of 5 stars16 Reviews

This photo has no questions

Have a question about this photo? Ask our community.
What Houzz contributors are saying
Annie Thornton added this to Room of the Day: An Upstairs Suite Makes Room for FamilySeptember 10, 2015

AFTER: Guggenheim extended the hallway’s storage dramatically, demolishing the existing closets and building new ones...

What Houzzers are commenting on
Leanna added this to Elly’s Ideas2 days ago

kind of drawers