0
Your shopping cart is empty.

Junction RearyardTraditional Landscape, Toronto

A rearyard carport was created to allow the home to engage with the landscaping. The landscape had previously hidden behind a garage that was both dilapidated beyond functional use while also blocking the owner's view.
Landscape Design by Cubic Yard Design
Photography by CTRL Creative Studio

Design ideas for a mid-sized traditional drought-tolerant and partial sun backyard gravel landscaping in Toronto. —  Houzz
Related Photo Topics
Related Professionals in Toronto
This photo has 1 question
mickeyg04 wrote:May 10, 2014
  • PRO
    BLDG Workshop
    the wood you see in this image was all cedar, cheers!

What Houzzers are commenting on:

david4760
High Country General Contractors, LLC added this to intercoastal deckMay 20, 2018

A nice pea sized gravel would be an option if you want to value engineer the project.

linda_stern
Linda Stern added this to building ideas landscapeAug 1, 2017

Consider wide storage shed behind turn around river access road instead of fence?

Similar Ideas
French Garden Design Estates
Pea gravel terrace
Flag Stone
Contemporary - Ross
Woodland garden 1
Calf Creek
Maintenance account
Phinny Ridge- Small Space Garden
Landscapes with Similar Colors
St. Louis Landscaping
Inviting Cottage Style Landscape
Potager Garden
Elegance in Design
Masonry
Inverness Gardens
Flora and Fauna
Charles McClure, landscape architect

Need help with an existing Houzz order? Call 1-800-368-4268 (Mon-Sun).