0
Your shopping cart is empty.

Nordican - Rénovation studio 20m² Paris 15eScandinavian Dining Room, Paris

La mezzanine est accessible grâce à une échelle en métal faite sur-mesure, escamotable, pour le jour et la nuit. Les rambardes sont faites dans le même matériau.
La coin nuit est matérialisé par une autre couleur bleu plus foncée, et des étagères y sont installées pour gagner en rangement.
Le salon fait face à une télévision murale.
Le coin salle à manger est matérialisé au plafond par cette jolie suspension en papier origami.
L'ensemble mène au loin à la salle d'eau, en passant devant le dressing miroité.
La jolie cuisine linéaire toute hauteur blanche ikea, avec son plan de travail en bois clair, et sa crédence en carreaux de ciment, semble dire bienvenue !

https://www.nevainteriordesign.com/

Liens Magazines :

Houzz
https://www.houzz.fr/ideabooks/108492391/list/visite-privee-ce-studio-de-20-m%C2%B2-parait-beaucoup-plus-vaste#1730425

Côté Maison
http://www.cotemaison.fr/loft-appartement/diaporama/studio-paris-15-renovation-d-un-20-m2-avec-mezzanine_30202.html

Maison Créative
http://www.maisoncreative.com/transformer/amenager/comment-amenager-lespace-sous-une-mezzanine-9753

Castorama
https://www.18h39.fr/articles/avant-apres-un-studio-vieillot-de-20-m2-devenu-hyper-fonctionnel-et-moderne.html

Mosaic Del Sur
https://www.instagram.com/p/BjnF7-bgPIO/?taken-by=mosaic_del_sur

Article d'un magazine Serbe
https://www.lepaisrecna.rs/moj-stan/inspiracija/24907-najsladji-stan-u-parizu-savrsene-boje-i-dizajn-za-stancic-od-20-kvadrata-foto.html

Inspiration for a small scandinavian medium tone wood floor and brown floor great room remodel in Paris with white walls —  Houzz
Related Photo Topics
Related Professionals in Paris
This photo has no questions

What Houzz contributors are saying:

salome_giraudet
Salomé Giraudet added this to Houzz Tour: A Tiny Paris Studio With a Big PresenceAug 6, 2018

Apartment at a GlanceLocation: 15th arrondissement of ParisSize: 215 square feet (20 square meters)Designer: Margaux Carnevali of Neva Architecture IntérieureTen years ago, this was not even a home: It was an office that was subsequently divided into two studio apartments. Habitable but not quite functional, these units needed a second lease on life. With this renovation, the experts at Neva Architecture Intérieure in Paris sought to give this apartment a spacious feel. A bar counter previously stood perpendicular to the main line of kitchen cabinets, impeding the apartment’s flow. Removing it was the starting point of the remodel, which took about three months and cost about $35,000.Unable to push out walls, Carnevali created a feeling of spaciousness with color and texture. The ceiling, walls, mezzanine and some furniture are now snow white. The wood floor also got a lighter finish.

Similar Ideas
Rénovation d'un appartement à Montmartre
Salle à manger scandinave - Appartement Custine
Appartement lumineux repensé par MA Petite Décoration
Pied-à-terre for 3 in 31 m2 in Central Paris
2 PIÈCES CONCENTRÉ SUR L’ESSENTIEL
Nordican - Rénovation studio 20m² Paris 15e
Nordican - Rénovation studio 20m² Paris 15e
Mellow Yellow - Rénovation Studio 18m² Paris 15e
Dining Rooms with Similar Colors
Northaven
Brookville project
Apartment in Rio de Janeiro
Essex Mews
Boston Magazine Design Home 2016
Putney Extension
Havnevigen
Dreamy Whites

Need help with an existing Houzz order? Call 1-800-368-4268 (Mon-Sun).