Rear Extension in Winchmore HillContemporary Exterior, London

A split level rear extension, clad with black zinc and cedar battens. Narrow frame sliding doors create a flush opening between inside and out, while a glazed corner window offers oblique views across the new terrace. Inside, the kitchen is set level with the main house, whilst the dining area is level with the garden, which creates a fabulous split level interior.

This project has featured in Grand Designs and Living Etc magazines.

Photographer: David Butler

Example of a mid-sized trendy multicolored three-story mixed siding duplex exterior design in London with a shed roof and a metal roof —  Houzz
Related Photo Topics
Related Professionals in London
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

juliamcd87
julia added this to side returnMar 15, 2019

exterior - good shapes and textures

gardenhouse123
gardenhouse123 added this to CladdingNov 8, 2017

2 types of cladding? Might give it a different dimension

Similar Ideas
South London Extension
Stamford Road timber clad extension
Clapham House
Reading Single Storey Extension
Charlton Loft
Felsham Road
Double Storey Side Extension, Single Rear Extension & Loft Conversion
Garden room for a writer
Exteriors with Similar Colors
White House
Az Bungalow Modernized
Traditional Exterior
Winchmore Hill
dryden Street
Tiffany Blueの家「地熱住宅」
wohnhaus, hamburg
Contemporary Exterior

Need help with an existing Houzz order? Call 1-800-368-4268