Shoji screenAsian Living Room, San Francisco

The entry opens onto a stained concrete floor embedded with slate leaves. On one side a raised platform with shoji screens hide a sunken dining area. A spiral stair leads to the second floor. In tiger mainlining area, shoji screens hide the media center.


photo by Paul Keller Media

Inspiration for a mid-sized asian open concept concrete floor living room remodel in San Francisco with a music area, beige walls, a standard fireplace, a tile fireplace and a concealed tv —  Houzz
Related Photo Topics
Related Professionals in San Francisco
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

njoshea
njoshea added this to RumpusJul 4, 2013

Screened area / room within a room

kerri_christenson
Kerri Christenson added this to kerri_christenson's ideasMay 31, 2013

panel over fireplace matches my skylight cover

lizdavispa
lizdavispa added this to bath remodelMar 27, 2013

all the accessories............yum

Photos in Spiral Twist

Similar Ideas
g. Steuart Gray AIA
Little EcoNest, Santa Fe NM
Marin
Fireplace Design
Living rooms
Spindrift Splendor on the Sea
Asian Living Room
Home Makeover | La Jolla
Living Rooms with Similar Colors
Charlotte House
DePaul Greystone Renovation
Loft Gare de l'Est - Paris 10e
GREEN with Envy: LEED Certified Whole House Renovation
Vishal & Shefali's Remodel Project
Modern Living Room
Portsmouth Residence
21st At Montana

Need help with an existing Houzz order? Call 1-800-368-4268