Sustainable Warehouse Conversion contemporary-dining-room
Save2Ask a QuestionPrint

Sustainable Warehouse Conversion Contemporary Dining Room, Atlanta

Two adjacent warehouse units in a circa 1915 building, listed on the National Register of Historic Places, were combined into a single modern space. Careful consideration was paid to honoring and preserving original elements like exposed brick walls, timber beams and columns, hardwood and concrete floors and plaster walls.
URL
http://www.cgcreativeinteriors.com
Large trendy light wood floor great room photo in Atlanta — Houzz

Browse over 18 million home design photos on Houzz

See More Contemporary Great Room Photos

Happy Customers
Design Ideas Featuring Mohawk Products
To Everywhere
Quick Ship Dining Chairs
Society Hill Residence, Living, Dining, and Bar.
Carmel-By-the-Sea Lantern House