Sustainable Warehouse Conversion modern-home-office
Save3Ask a QuestionPrint

Sustainable Warehouse Conversion Modern Home Office, Atlanta

Two adjacent warehouse units in a circa 1915 building, listed on the National Register of Historic Places, were combined into a single modern live / work space. Careful consideration was paid to honoring and preserving original elements like exposed brick walls, timber beams and columns, hardwood and concrete floors and plaster walls.
URL
http://www.cgcreativeinteriors.com
Example of a huge minimalist freestanding desk concrete floor and multicolored floor home studio design in Atlanta — Houzz

Browse over 18 million home design photos on Houzz

See More Modern Home Studio Photos

Hillside Modern
Office
Abbe Fenimore - Studio Ten 25
Adjustable Height Standing Desks
Somerset Modern
Ocean Front Balboa Peninsula